Halsbrann!

Dritt og lort - jeg hater halsbrann!!!

Sist jeg var gravid var jeg kun plaget med dette den siste måneden, mens nå har jeg hatt det i hvert fall 2 uker! Og jeg er lite interessert i å ha det i ytterlige 18 uker!
...men jeg vet ikke helt,,, kanskje det bare har noe med kostholdet mitt å gjøre ;)
Har blitt en del brus og sjokolade og surt smågodt og grøt med masse kanel og kanel"gifler" og krydder og sjokoladepålegg... Nam! Blir helt sulten jeg!

Kaaanskje det ikke trenger å ha en sammenheng med graviditeten :P

 

Har Gaviscon-flaska klar ved senga i tilfelle illfelle, men har enda ikke krøpet til korset...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lill Christine

Lill Christine

32, Lund

Etter noen hektiske år med skole, fyll og fest, ble livet snudd på hodet! Fra ansvarsløs bibliotekar"studering" i Oslo til spente førstegangsforeldre i hjembygda. Flyttet hjem til Moi (en plass jeg aldri skulle tilbake til) med min kjære Mads (som jeg gikk i samme klasse med på ungdomsskolen) og sammen er vi heldige foreldre til Loke Andreas, født jan-10, Aurora Sofie, født feb-11 og "attpåklatten" Emil Kristoffer, født jul-13. Så da ble vi plutselig 5 pluss Katt! Des-11 kjøpte vi hus med hage, garasje, veranda og flaggstang så litt oppussing pusler vi også med. Vi har til og med båt og bil! En helt vanlig A4-familie med mannen på jobb mens kvinnen steller hjemme. Barn gjør deg til ett bedre menneske! har snokt i livet vårt

Kategorier

Arkiv

hits